Inici Presentació Dades del curs Programa Equip docent Contacte Àrea Participants
 

Aquest màster està dirigit a graduats o diplomats en Infermeria que desitgin continuar el seu desenvolupament professional mitjançant la formació continuada per perfeccionar els seus coneixements i habilitats a l'àmbit quirúrgic.

Aquest nou ensenyament és el resultat de l'evolució natural del curs de postgrau en infermeria quirúrgica que, durant el curs 2005-2006 va complir la seva 16a edició.

L'important avanç de la tecnologia aplicada a l'àmbit de la salut i les activitats, cada vegada més especialitzades que realitza l'infermer/a, fa necessària l'ampliació dels coneixements que es precisen per millorar l'atenció als pacients sotmesos a una intervenció quirúrgica, i per aquest motiu hem ampliat i actualitzat els nostres continguts teòrics i pràctics, transformant el curs de postgrau a màster.

Objectius

Adquirir els coneixements, les habilitats i les pràctiques necessàries per tenir cura, d'una forma integral, del malalt quirúrgic. Descriure i desenvolupar detalladament l'infermeria en el procés quirúrgic, les cures d'infermeria en els diversos tipus d'intervenció quirúrgica i els seus aspectes psicosocials, especialment en les vessants d'instrumentació i coordinació quirúrgica.

Facilitar el desenvolupament professional a l'àmbit quirúrgic amb criteris de nivell d'excel·lència competencial per tal d'enfortir l'assertivitat en el maneig de la gestió de recursos, del tracte amb el malalt i, el respecte als seus valors, així com els de la resta de l'equip i, a la promoció de la pròpia salut.

 

Amb el suport de:


 
Fotos d'edicions anteriors:
 
 

Copyright (c) 2019 - infermeriaquirurgica.com, IL3 i Universitat de Barcelona